7. februar 2021, 09.19

Dødsfald - Claus Peter Jørgensen - 63 år

jøm

Claus Peter Jørgensen, Kildemosen er død 63 år gammel.


 


Claus Peter Jørgensen blev født i Onsbjerg og kom efter skolen i lære som hos tømrermester Viggo Jacobsen i Ballen og blev her udlært som tømrersvend. Her arbejdede han hos Viggo Jacobsen i en del år og kunne også godt sætte den gamle tømrermester på plads.


Claus Jørgensen var en god håndværker, men var samtidig også lidt hård ved sig selv. Han var altid i godt humør og kunne fortælle nogle gode historier. Engang havde han været i et festligt lag og vågnede ved at klokken var halvotte - så flux blev der smurt et par madder og turen gik ned til tømrermesteren i Ballen, der modtog ham i fint jakkesæt på vej til et byggemøde. Så her havde Claus taget fejl af at klokken var halvotte om aftenen og han måtte køre hjem igen - sådan var Claus.


Som helt ung købte Claus et hus i Onsbjerg sammen med sin daværende hustru. Senere købte Claus et hus i Kolby Kås og var i en periode også pedelmedhjælper på Samsø Folkehøjskole, hvor skolen nød godt af Claus Jørgensens gode håndværk og humør.


Claus Jørgensen elskede at kokkere og maden var i top, når Claus stod bag kødgryderne.


For et par år siden flyttede Claus Jørgensen ind på Kildemosen og var med til at holde humøret højt blandt sine medbeboere. I januar, da han rundede de 63 år, havde han valgt at fødselsdagssangen skulle være Alberte Vindings "Lyse Nætter"  med Kildemosens pianist bag klaveret - den sang passede godt til den sidste tid for Claus Jørgensens alt for korte liv. - jøm


 


Nu kommer fuglene igen


Og lyset vælter pludselig ind


Det kommer gennem alle sprækker


Lyse nætter er tilbage


De er hos mig